Kinetoterapie

Cum funcționează Kinetoterapia la Kinetic Impact Timișoara?

Kinetoterapia este o formă de terapie fizică ce folosește mișcarea ca principal instrument de tratament în diverse patologii. 

Evaluare inițială:

Determinăm nevoile și obiectivele terapeutice, de asemenea venim cu un set de recomandări ferme în scop de prevenție pe termen lung!

Program personalizat

Creăm un program adaptat nevoilor tale.

Terapie

Utilizăm cele mai eficiente metode de terapie pentru a obține rezultatele dorite.

Feedback și ajustare

Monitorizăm progresul și adaptăm terapia.

Rezultate excelente

Nu o spunem noi, ci o spun cei +150 de pacienti care ne-au lasat recenzii de 5 stele pe Google!

Cum te pregătești pentru ședinta de kinetoterapie?

Recomandăm tuturor pacienților care ne trec pragul să fie echipați într-o ținută sport și încălțăminte de schimb.

 

Cum se face evaluarea pacientului și planul de recuperare?

Într-o discuție 1 la 1 cu fizioterapeutul vei discuta toate aspectele care pot aduce informații cu privire la cauzele apariției problemei tale.

În cazul în care există deja un diagnostic, recomandarea noastră este să aduci cu tine RMN-ul, radiografia sau orice investigații făcute, care pot aduce și mai multă claritate în dreptul problemei tale.

Planul de recuperare se poate face DOAR în urma unei evaluări, așadar în cadrul ei ne sfătuim pacienții să ne adreseze orice întrebări care să clarifice și mai mult tot procesul ce urmează, deoarece ne dorim o comunicare cât mai eficientă.

Ce facem în cadrul unei ședinte?

Fie că este necesară o singură metodă de tratament sau mai multe metode, căutăm să venim cu rezultate concrete după fiecare ședință.

Ne dorim ca relația pacient – fizioterapeut să ducă la independență, nu să creeze dependență de un serviciu anume, motiv pentru care în aproape toate cazurile frecvența ședințelor va fi de maxim 3 pe săptămână, exceptând situații precum Accidentul Vascular Cerebral unde kinetoterapia este indicată zilnic.

Menționăm că între sedințe, de cele mai multe ori pacientul primește și o temă de casă pentru a spori eficiența tratamentului.

Ești gata să scapi de durere și să te miști din nou cu ușurință? Kinetoterapia la Kinetic Impact din Timisoara te poate ajuta să redobândești controlul asupra corpului tău și să te bucuri din nou de activitățile tale preferate.

Întrebări Frecvente Pe Care Le Primim Des de la Pacienti

Kinetoterapia este o formă de terapie fizică care utilizează mișcarea în scop de reabilitare după o serie largă de traumatisme. 

O ședință tipică durează aproximativ 50  de minute. 

Da, cabinetul nostru este echipat cu cele mai moderne instrumente de kinetoterapie. 

Absolut! Oferim programe de recuperare post-operatorii. 

Frecvența ședințelor depinde de necesitățile individuale și se va determina după evaluarea inițială. 

1
Salut