Masaj Terapeutic

Masaj Terapeutic si La Domiciliu in Timisoara

Alături de un stil de viață activ, masajul rămâne cea mai bună metodă de prevenție pe termen lung în ceea ce privește sănătatea coloanei vertebrale.

Mă voi rezuma la câteva argumente solide pentru a susține afirmația de mai sus, deși cu siguranță lista este mult mai lungă.

Masajul îmbunătățește vascularizația mușchilor ceea ce oferă sistemului muscular mobilitate și implicit o stare de relaxare.

De asemenea, masajul este o unealtă împotriva stresului, stresul fiind un factor agravant în durerile de spate. Lanțurile fasciale sunt iarăși influențate prin masaj, fascia fiind o structură de rezistență care învelește întreg sistemul muscular. Totodată, rolul fasciei este de absorție a șocurilor, de protecție și de a menține integritatea unei structuri.

Așadar, masajul are un impact pozitiv atât la nivelul musculaturii cât și la nivelul fasciei. Vestea extraordinară este că la KINETIC IMPACT iți vom oferi masajul de care tu ai cea mai mare nevoie. După o scurtă evaluare inclusă în prețul masajului te vom ajuta să te decizi dacă masajul de relaxare, masajul sportiv sau cel terapeutic este cel mai util în cazul tău.

Desigur că decizia este a ta, însă ne dorim ca experiența ta legată de masaj în clinica noastră să îmbine relaxarea cu beneficiul.
Așadar, de toate aceste 3 tipuri de masaj te vei putea bucura la KINETIC IMPACT.

Masajul de relaxare
Când ai nevoie de un moment al tău, masajul de relaxare este o alegere ideală după o zi agitată. Contribuie la eliberarea de endorfine, ceea ce iți va aduce o stare de fericire. Masajul de relaxare se efectuează în general cu ulei, pentru ca fiecare tehnică din masaj să fie cât mai plăcută și fiecare atingere să fie una delicată.

Masajul sportiv
Acest tip de masaj se adresează fie persoanelor care practică în mod regulat activități fizice, fie sportivilor de performanță care la rândul lor se confruntă cu accidentări sau diverse situații care duc în timp la suprasolicitarea sistemului muscular. Masajul sportiv este adaptat în funcție de traumatismul suferit, astfel că tehnicile pot varia. Este de asemenea utilizat și ca prevenție înaintea unei competiții sau activități fizice intense.

Masajul terapeutic
Acest tip de masaj conține mai multe tehnici care la rândul lor pot fi utilizate separat în tratamentul pacienților. Fie că este vorba de tratamentul punctelor trigger care presupune aplicarea unei presiuni în pensă pe anumiți mușchi ce ne permit acest lucru sau o presiune cu cotul, această tehnică este parte din masajul terapeutic. De asemenea terapia fascială care constă într-un masaj lent și profund, scopul fiind relaxarea în profunzime a mușchiului.

În concluzie, masajul terapeutic constă într-o varietate de tehnici care au același scop, creșterea mobilitații pacientului, ameliorarea durerii și stimularea circulației sangvine și limfatice.

David Blocau

1
Salut